Hakkımızda

Uzman Ekibimiz Her Zaman Yanınızda...

MGM Mersin Gümrük Müşavirliği

MGM Mersin Gümrük Müşavirliği; her biri konusunda uzman personelimiz ile siz değerli müşterilerimize her türlü gümrükleme işlemlerinde üstün hizmet kalitesi sunuyoruz.

Firmamız dış ticaret kapsamında her türlü ithalat, ihracat, serbest bölge işlemleri, antrepo işlemleri, geçici ithalat ve ihracat, dahilde işleme belgesi ve yatırım teşvik belgesi kapsamındaki işlemler, transit-aktarma işlemleri vb. gibi uzmanlık gerektiren her türlü gümrükleme hizmeti verebilecek kapasite ve yeterlilikteki kadrosuyla sektörünün en iyileri arasında yer almaktadır.

Globalleşen dünya şartlarında hizmet sektörünün bütün dallarında olduğu gibi Gümrükleme ve Liman hizmetlerinde de zaman, maliyet ve gizlilik unsurlarının ne kadar önemli olduğunu deneyimleri ile tecrübe edinen firmamız, zamanı en etkili şekilde kullanarak sahip olduğu tüm araç ve teknolojik donanımlar ile siz değerli işletmelere hizmet vermeye devam etmektedir.

Prensiplerimiz

  • Gümrük müşavirlik işlemlerinin her aşamasında hızlı, yasal ve güvenilir gümrükleme hizmeti vermek.
  • Hedeflerimize olumlu bakış açısı, yaratıcılık, şeffaflık, kendine güven ve ekip çalışması ile en hızlı şekilde varmak.
  • Kalite odaklı, hızlı ve hatasız hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini en üst seviyeye getirmek ve sürekliliğini sağlamak.
  • Çalışanlarının dinamik bir yapı içerisinde olduğu ve katılımcı faaliyetleri ile müşterilerimize en iyi hizmeti sürekli olarak sağlayan bir firma olmak.
  • Kalitenin sağlanmasında en önemli kaynağın insan olduğu inancından yola çıkarak, personele dönük düzenli eğitim imkanları sağlamak.

MGM Mersin Gümrük Müşavirliği

Mersin

Telefon: +90 (324) 232 36 37

Email: [email protected]

Adres: Cami Şerif Mah. 5232 Sok. Buğdaycı Sit. No:14/16 Akdeniz/MERSİN

Çalışma Saatleri: Pzt - Cum: 08:30 - 18:00